Umetnica Marija

Idemo

Dragi moji samo za Vas.

Dekoracije, ukrasne lampe i pinjete

Bliži se vreme prazničnog darivanja i ukoliko želite nešto sasim drugačije, neobičan poklon ručne izrade, od kvalitetnih materijala, onda ste na pravom mestu!

Kragujevčanka Marija Borić izrađuje umetničke lampe od prirodnih materijala, ukrasne korpe, dekorativne predmete i kao osvedočeni ljubitelj prirode koristi samo prirodne materijale, pre svega pomalo zaboravljenu jutu. Slika akrilnim bojama na platnu, radi dekupaž na abažurima stonih i stubnih lampi.

Njene lampe sijaju širom Srbije, drvo cveća polako se grana put kupaca, a korpe za Vaskrs sa cvetnim motivima su pravi hit! Uz osmeh i sa puno ljubavi Marija izrađuje poklone po želji, i zato izaberite motiv i predmet koji želite, drugačiji i nesvakidašnji!

Talenat za izradu neobičnih predmeta i ljubav prema izradi rukotvorina nasledila je od dede, i u njih utkala kreativnost i želju da ostvari snove… U to su mogli da se uvere posetioci sajmova i manifestacija u Kragujevcu i okolini.

Praznične dekoracije, lampe, ukrasne korpe, drvo cveća, kućicu za Vaše ljubimce možete da pogledate na instagram stranici: marija_boricka, naručite preko fejsbuka https://www.facebook.com/marija.boric.75 ili lično, telefonom (Kontakt telefon: 0631841610).

Za kupce na teritoriji Kragujevca moguća je dostava lično. Na teritoriji Srbije naručenu robu autorka dostavlja poštom.

Dragi prijatelji, zadovoljstvo mi je što mogu reći da sam postigla sjajne rezultate prodaje. Zahvalna sam što mene kao malog proizvođača poštujete i kupujete od mene, a iskrena da budem prošle godine kada sam započela proizvodnju plašila sam se da li ću naći bar nekoliko kupaca. Uži krug ljudi mi je pomogao da se čuje za mene i moj kvalitet.

Stoga, narednih godina krećem još više da proizvodim i to: dekorativne aranžmane, slike pejzaža, lampe, praznične i druge rukotvorine. Za mene je velika čast i zadovoljstvo da nekog usrećim svojim rukotvorinama.

Marija Borić

Sve što mogu da kažem o umetnosti i što ima veze sa njom je moja velika ljubav. Najviše me inspiriše predhodno dobro naslikana slika i to mi daje volju da budem još bolja.

Marija Borić

Usluge

Kontakt telefon

Kontaktirajte na 0631841610 za više informacija o proizvodima.

Jedinstveni proizvodi i rukotvorine

Radimo unikatne proizvode, rukotvorine od slika do lampi i ukrasa za Vaš dom. Moguće je uraditi proizvode po želji i narudžbini.

Slike pejzaža

Izrađujem slike pejzaža po želji. Možete pogledati u okviru portfolia primere.